We use cookies

We use third-party cookies in order to improve your site experience and deliver personalised content. By using Swag, you agree to our terms.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Start

SEO

Förbättra din webbplats synlighet!
A blue flat blob.
A laptop mockup of SEO.

Bli synlig på sökmotorerna

Vår process

1

Granskning

Första steget är att utföra en On-Page SEO-granskning, som inkluderar din nuvarande organiska trafik och SEO-poäng. Det innefattar också en sökordsanalys för att ta reda på vad potentiella kunder söker efter och hur din webbplats rankar på dessa sökningar. Detta ger oss en bra sökordsstrategi lägger grunden för nästa steg.

2

Research

I nästa steg gör vi en konkurrentanalys där vi tittar på dina konkurrenter, vilka sökord de använder och hur deras SEO-strategi ser ut. Det viktigaste vi tar med oss från detta steg är hur du kommer att kunna sticka ut inom din bransch när det gäller sökord och ranking på sökmotorer.

3

Content

Nu är det dags att konvertera sökorden till innehåll. Vi gör detta genom att ge dig rubriker och text som du kan använda på din webbplats, vilket kommer göra att hemsidan börjar ranka högre. Dessutom har vi experter på att skriva SEO-baserade artiklar, vilket ger en ännu högre ranking tack vare att relevant innehåll för din målgrupp publiceras på din hemsida.

4

SEO-audit

I det fjärde steget utför vi en teknisk SEO-audit där vi går igenom dina webbsidors index, hur många backlinks det finns och en övergripande bild av hur din hemsida presterar. Vi ger dig sedan en checklista med förbättringsförslag.

5

Förslag

Som sista steg ger vi dig ett realistiskt förslag på vad som är genomförbart inom en viss tidsram och ett kostnadsförslag för implementation.

6

Summering

Efter att du har fått din konsultation kan du själv bestämma om du vill implementera förbättringarna själv eller om du vill att vi ska göra det åt dig. Vi har copywriters som specialiserar sig på SEO-texter optimerade för att öka din ranking. Varje månad får du också rapporter på söktrafik, positioner på Google och hur det har förbättrats och kan utvecklas ytterligare.

A blue hand holding a phone which says, contact us.

Kontakta oss

Let us give you a helping hand - Blue Hands Digital hjälper dig nå din publik genom skräddarsydda kampanjer och content på relevanta plattformar.

Tack för att du kontaktar oss, vi kommer att svara så fort som möjligt.
Hoppsan, något gick fel! Fyll i information som saknas eller försök igen om en stund.