We use cookies

We use third-party cookies in order to improve your site experience and deliver personalised content. By using Swag, you agree to our terms.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi är

Blue Hands Digital

Din hjälpande hand inom digital marknadsföring

På Blue Hands Digital älskar vi digital markandsföring och tycker att det är viktigt att ha kul i vårt arbete. Därför tycker vi det är roligt med ett namn som speglar oss så bra. Vi är trots allt marknadsförarna som erbjuder “hands-on” marknadsföring och som jobbar så hårt att våra händer blir blå. Men vårt motto, “Din hjälpande hand inom digital marknadsföring”, är mer än bara ett lekfullt ordspel. Det är en filosofi som vi grundar sig i den personliga service vi ger i varje projekt vi tar oss an.

Question marks levitating in a blue hand.

Vår process

Vi tror att nyckeln till att leverera effektiva lösningar för digital marknadsföring är en enkel och samarbetande process. Därför har vi utvecklat en process i sex steg som möjliggör att kunna arbeta i nära samarbete med våra kunder för att förstå deras unika behov, skräddarsy strategier och leverera mätbara resultat.

1

Analys

Vi börjar alltid med att göra en nulägesanalys för att kartlägga dina behov samt definiera affärsmål. Detta sker allt som oftast under ett uppstartsmöte där du får träffa projektledare och resterande av teamet.

2

Strategi

Efter att vi har genomfört analysen skräddarsyr vi en digital marknadsföringsstrategi, utifrån budget, som kommer hjälpa dig att driva viktiga konverteringar för just ditt företag. Vårt specialistteam guidar dig genom alla plattformar, diskuterar fördelar och nackdelar och hur du bäst uppnår resultat över tid.

3

Uppsättning & lansering

Nästa steg är att sätta upp kampanjer vilket innebär att vi omformulerar den digitala marknadsföringsstrategin till verkliga faktorer inom kampanjerna. Det är den som styr vem vi riktar oss till, hur vårt content ser ut samt vilken typ av kampanj vi skapar. Vi säkerställer alltid att ditt innehåll är tydligt och konverteringsdrivande.

4

Optimering

Vi övervakar kontinuerligt dina kampanjer och gör justeringar för att förbättra prestanda och uppnå dina önskade konverteringar oavsett om det är leads, försäljning eller varumärkesmedvetenhet. Vi uppdaterar dig kontinuerligt kring insikter av kampanjerna, så att du kan fatta välgrundade beslut och få ut så mycket som möjligt av din digitala marknadsföring.

5

A/B Test

Ett viktigt steg inom vår process är att A/B testa innehållet vi arbetar med. Detta för att uppnå det bästa resultatet möjligt. Detta kan gälla allt från vilken copy vi använder i våra annonser till hur nishad vår målgrupp är.

6

Rapportering

Genom att samla in data och insikter tillhandahåller vi kontinuerliga rapporter som ger dig insikter i kampanjen vilket ger dig en indikation på hur marknaden ser ut, vad som presterar och vad som behöver göras nästkommande kampanj för att öka dina konverteringar. Vi presenterar rapporter vid månadsmöten, om inget annat önskas.

Livet på Blue Hands

En grundläggande filosofi på Blue Hands Digital är vår tro om att arbetslivet inte nödvändigtvis är separerat från det personliga livet. Livet händer mitt i arbetet, i det och runt omkring det, och därför värdesätter vi att ha kul samtidigt som vi ständigt strävar efter tillväxt och framgång i vårt arbete.

Möt vårt team

Säg
A blue hand doing the stop sign.
hej!
The Happiness Engineer
Team member headshot

Marcus Molin

CEO & Founder
marcus@bluehandsdigital.com
The Spider Woman
Team member headshot

Alva Frostander

Head of Operations/ Project Manager
alva@bluehandsdigital.com
The Master Planner
Team member headshot

Natalie Kling

Marketing Operations Manager (föräldrarledig)
natalie@bluehandsdigital.com
The Visual Alchemist
Team member headshot

Yasser Radhi

Content Director
yasser@bluehandsdigital.com
The Pixel Picasso
Team member headshot

Dennis Hallmén

Content Producer
dennis@bluehandsdigital.com
The Professor of Trends
Team member headshot

Amanda Shaaya

Performance Marketer
amanda@bluehandsdigital.com
The Solutions Guru
Team member headshot

Daniell Jacob

Performance Marketer
daniell@bluehandsdigital.com
The Revenue Architect
Team member headshot

Marcus Hysén

Digital Sales Representative
marcus.hysen@bluehandsdigital.com
Ny till vårt team
Team member headshot

Alice Carlsson

Junior Performance Marketer
alice@bluehandsdigital.com
Ny till vårt team
Team member headshot

Simon Wolters

Junior Performance Marketer
simon.wolters@bluehandsdigital.com
The Stan Lee of Design
Team member headshot

Joel Liondune

UX/UI Designer
joel@bluehandsdigital.com