We use cookies

We use third-party cookies in order to improve your site experience and deliver personalised content. By using Swag, you agree to our terms.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Videoproduktion

Content

Skilj dig från mängden i den digitala djungeln!
A blue hand holding some illustrations of a video, a page and an image.A blue hand holding some illustrations of a video, a page and an image.

Videoproduktion

Se några av våra tidigare videoproduktioner

Client
SEB
Project Type
Intervju

I samarbete med Talent Match producerade vi en rad employer branding-stärkande filmer hos olika företag. Den här rekryteringsvideon för SEB fokuserade på ingenjörer, och ramas in med ett personporträtt.

Client
Sandberg
Project Type
Brandingvideo

För att lyfta Sandbergs varumärke filmade vi en kort dokumentär där vi får följa med under en dag tillsammans med en jazzmusiker. Ett intimt porträtt där vi arbetade in Sandbergs snygga elgitarrer.

Client
MaxGaming
Project Type
Eventvideo

Följ med på ett E-sportsevent i Stockholm! Med en tonalitet riktad mot gamers klippte vi en actionfylld eventvideo som fångar kvällens händelser och lyfter MaxGamings varumärke.

Fyra steg för en lyckad videoproduktion

1. Konceptutveckling

Innan vi påbörjar videoproduktionen tar vi oss alltid tid till att diskutera dina idéer och mål. Vi samarbetar med dig för att utveckla ett tydligt koncept som passar din varumärkesprofil och budskap. Vårt team kommer att skapa ett teatment som beskriver videons innehåll, syfte och stil, för att se till att alla är på samma plan innan vi går vidare.

2. Produktion

När vi har ett starkt koncept är det dags att börja producera. Vi använder den senaste filmutrustningen för att spela in högkvalitativt material. Våra erfarna innehållsproducenter vet hur man får en video att sticka ut i sociala media-flödet, oavsett om vi filmar eller skapar en animering.

3. Post-produktion

Efter produktionen redigerar och förfinar vi materialet för att skapa en välproducerad video och använder vår in-house expertis inom ljudmixning och färggradering för att få materialet att sticka ut. När vi har ett första utkast delar vi det med dig för feedback.

4. Leverans (med optimering!)

När videon är klar levererar vi den till dig i formaten du behöver. Om du använder produktionen för ett specifikt ändamål, så som en betald social media-kampanj eller en explainer på din webbplats, kommer vi att optimera den därefter. Dessutom äger du rättigheterna till materialet, vilket innebär att du kan använda det för andra ändamål om du vill.

Visste du att 92% av marknadsförare som använder video har rapporterat att rörligt innehåll ger en högre ROI(return on investment)?

A blue hand holding something from behind.A blue hand holding something from behind.

Rörligt innehåll har blivit en grundsten för företag som vill uppnå starka resultat inom digital marknadsföring. Därför erbjuder vi kostnadseffektiva produktioner med högt produktionsvärde för att hjälpa företag i alla storlekar att driva resultat genom rörligt innehåll.

A blue hand holding a phone which says, contact us.

Kontakta oss

Let us give you a helping hand - Blue Hands Digital hjälper dig nå din publik genom skräddarsydda kampanjer och content på relevanta plattformar.

Tack för att du kontaktar oss, vi kommer att svara så fort som möjligt.
Hoppsan, något gick fel! Fyll i information som saknas eller försök igen om en stund.