We use cookies

We use third-party cookies in order to improve your site experience and deliver personalised content. By using Swag, you agree to our terms.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Övriga plattformar

Paid Social

Det effektiva sättet att nå din målgrupp!
A blue hand holding some social media icons.A blue hand holding some social media icons.
A blue flat blob.
A phone mockup of a Snapchat ad.

Övriga plattformar vi marknadsför på

Lite mer om varje plattform

Pinterest

Pinterest är särskilt effektivt för företag och branscher som har visuellt tilltalande produkter eller tjänster och som riktar sig till en publik som är benägen att leta efter inspiration och idéer. Användarna på Pinterest är ofta i utforskningsskedet och söker efter idéer och produkter att köpa vilket gör plattformen särskilt effektiv för att nå en köpbenägen publik.

Reddit

Reddit, med sin breda och varierade användarbas, utgör en optimal plattform för många olika målgrupper. För företag med nischade produkter eller tjänster riktade mot specifika intressen och målgrupper är annonsering på Reddit särskilt effektivt. Plattformen erbjuder fördelar som noggrann målgruppsinriktning för en skräddarsydd strategi, autentiskt engagemang för att bygga starka relationer, kostnadseffektivitet och olika annonstyper för flexibilitet i kampanjer.

X

Plattformen X (före detta Twitter) besitter en omfattande användarbas med miljontals aktiva användare över hela världen, vilket gör det till en kraftfull plattform för att nå ut till en bred publik. Särskilt bra passar X för de som har en målgrupp som är aktiv på plattformen och vars varumärkesidentitet och budskap passar med X-kulturen.

Snapchat

Snapchat är en social plattform som 25% av svenskarna använder varje dag. Trots att majoriteten av användarna är unga vuxna finns det fortfarande många annonsmöjligheter på plattformen. Att annonsera på Snapchat gör det möjligt att nå individer som är vana vid att göra köp från sina telefoner och är mycket aktiva online. Du kan rikta in dig på din publik på Snapchat utifrån kön, ålder, plats och intressen. En populär lösning är att skapa kampanjer som riktar in sig på köpbeteenden, en av Snapchats bästa funktioner inom Paid Social.

A blue hand showing what it is holding.A blue hand showing what it is holding.

Vad vi erbjuder

Skapande eller strukturering av plattformens Business-konto
Analys av målgrupp och identifiering av liknande målgrupper
Uppsättning av mål och strategi
Skapande av annonscopy
Uppsättning av kampanjer
Optimering av kampanjer
Regelbundna analyser och rapporter
Tydlig strategi för att utveckla marknadsföringen över tid
A blue hand holding a phone which says, contact us.

Kontakta oss

Let us give you a helping hand - Blue Hands Digital hjälper dig nå din publik genom skräddarsydda kampanjer och content på relevanta plattformar.

Tack för att du kontaktar oss, vi kommer att svara så fort som möjligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.